Keresés


Azt gondolom, hogy mindannyian sokkal jobban szeretjük kézben fogni fényképes emlékeinket. A digitális eszközökön tárolt fotók tömkelege hamar feledésbe merül. Ezek az albumok arra hivatottak, hogy az emlékek könnyen felidézhetőek legyenek ...

Bővebben

Nincs is szebb ajándék egy kedves fényképnél. Nagyon szeretem a fotó színeit kiemelve egy kis plusz díszítéssel összhangba hozni azt a hangulatotot, amit a fénykép sugároz. Mindezt bármilyen méretű és formájú keretbe helyezve ...

Bővebben

A kedvenc fényképekből készített dekorációk mindenki számára kedves ajándékok lehetnek. A fotók kerülhetnek bárhova, készülhet fali óra, spatulás képkert vagy akár óvodai köszönő ajándék a pedagógusoknak.

Bővebben

A díszdobozok már önmagukban tökéletes ajándékok lehetnek. Lehet személyre szabott, névre szóló, visszafogott vagy éppen csillogóan ünnepi.

Bővebben

Ezek a szatyrok az irodalom és a képzőművészet összefonódásából jöttek létre. Nincs is praktikusabb egy vászonszatyornál, ami mindig kéznél van, értékét pedig még jobban növeli, hogy sokatmondó, tartalmas gondolatok vannak rajta.

Bővebben

 A hímzés alapjait már kicsi koroban elsajáítottam. A jövőben szeretném, hogy minnél több ilyen technikával készült dísztárgyat készítsek. Akár ötvözve más kézműves technikákkal is. A gyöngyhímzés és az akvarell alapokra készített hímzések az új szerelem.

Bővebben